Terug naar Nieuws

Nieuwe sponsoren

Gepubliceerd op:
Nieuwe sponsoren

Het laatste nieuws over Speelman-Haak 

 

Marathonschaatsster Daniëlle Bekkering heeft op de valreep van het nieuwe schaatsseizoen sponsors gevonden voor haar ploeg. Bouwbedrijf Speelman uit Alteveer en technologiebedrijf Haak uit Gorredijk gaan de ploeg, met daarin ook Janneke Ensing, Vera Otten, Loes Adegeest en regiorijdster Luna Jonkers, ondersteunen.

"We hadden ook al een budget om aan het seizoen te beginnen, maar we hebben ambities en willen ook graag op buitenlands natuurijs rijden", vertelt Bekkering aan Dagblad van het Noorden. Ze is daarom naar eigen zeggen heel blij met de twee nieuwe sponsors, die allebei een groot sporthart hebben.

Team Speelman-Haak wordt komend seizoen begeleid door ploegleider Gerben de Ruiter en trainers Rudi Groenendal en Sander Kingma. 

De allereerste KPN Marathon Cup wordt traditiegetrouw op de Jaap Edenbaan in Amsterdam verreden op zaterdag 21 oktober. 

Snelle laatste wedstrijd in Leeuwarden

Snelle laatste wedstrijd in Leeuwarden

Afgelopen zaterdag stond de laatste marathon cup van het seizoen alweer op het programma. Dit keer reisden we voor de finale af naar Leeuwarden: een hele snelle baan. En dat bewees zich ook. Het tempo…
 
Team Speelman-Haak ook in Dronten vol aanvalslust

Team Speelman-Haak ook in Dronten vol aanvalslust

Door Gerry Grave   Tijdens de dertiende wedstrijd om de KPN Marathon Cup, afgelopen zaterdag in Dronten, lieten de rijdsters van Team Speelman Haak wederom zien over veel aanvalslust te beschik…